divendres, 30 de gener del 2015


El Cheminées Poujoulat continua líder sent el vaixell amb una ruta més favorable, a 40 milles de la zona d'exclusió antàrtica. Bernard Stamm i Jean Le Cam han (Cheminées Poujoulat) aconseguit aquesta nit augmentar en 25 milles el seu avantatge sobre el Neutrogena de Guillermo Altadill i José Muñoz que manté la segona plaça a 255 milles del líder.

Comentari: El camí que ha triat Cheminées ha estat una bona opció ja que els afavoreix de tal forma que poden avançar de manera molt més ràpida, encara que Neutrogena segueix en molt bona posició, els desitjo el millor a tots els participants de la regata.

dijous, 29 de gener del 2015





Sébastien Audigane (Renault Captur):
"Fa fred en aquest país i els albatros s'han aixecat tard aquest matí. Em costa escriure, el vaixell es mou en tots els sentits. És com si el copilot de Sébastien Loeb es posés a escriure en ple ral·li de muntanya.


Renault Captur està situat en el front fred que els ha superat durant la nit, avancen just per darrere d'ell. Ahir, dia 24 de Gener, quan va fosquejar, van reduir la major amb dos rissos, va ser una bona elecció perquè el vent va pujar ràpidament a 35-40 nusos.
El fred envaeix el vaixell a poc a poc. Després de les guàrdies van els polars a les lliteres. Jörg sembla content d'entrar en els 40 rugents, però sobretot d'haver estat el vaixell més ràpid durant la nit durant la seva guàrdia. Ahir a la tarda varen creuar un pesquer. Van encendre el radar tota la nit. Mai se sap. Semblava que no hi havia ningú, però va sorgir del no-res a entre 16 i 24 nusos; podria haver causat molts danys.
Encara tindran una setmana ocupada, però per això han participat.
La seva situació a dia 25 de Gener del 2015:

40 ° 45'088 S / 003 ° 03'777E"



Comentari: encara que estiguin a 4t posició a dia d'avui pensoque tenen molta il·lusió per continuar endavant.
                                                                                              
                                                                                             Maria del Mar Azemar

                                                                                              29/0172015

dilluns, 26 de gener del 2015



Hugo Boss perd el pal a l'Atlàntic Sud
El britànic Alex Thomson i l'alacantí Pepe Ribes, del vaixell Hugo, van perdre el seu pal la nit del dia 15 de gener nit a les 21:02. El vaixell navegava de través en condicions moderades quan va haver-hi una fallada de l'aparell i el pal va caure per la borda i es va trencar.
Aquest fet va probocar la retirada en la seva participació en la Barcelona World Race 2014-2015. Intenteran portar el vaixell a Salvador, Brasil, perquè és el lloc més proper de la cituacció actual del vaixell.


Aquesta notícia em va cridar molt l'atenció pel fet que els tripulants del vaixell d'Hugo Boss tinguessin que abandonar la regata.

dimecres, 21 de gener del 2015

El Neutrogena ja està ficat de ple en la primera borrasca de la Barcelona World Race 2014/2015. Entre els dos vaixells hi ha ara una distància de 469 milles, la major fins a la data. Ara neutrogena ha d’intentar sortir de la borrasca si vol sortir guanyador





Comentari: crec que neutrogena  te que corre i sortir de la borrasca si no vol perdre

dimarts, 20 de gener del 2015

Cheminées Poujoulat Neutrogena continuen a davant de la regata. En aquests moments és quan hi ha més distància entre ells dos 134 milles. Gaes continua tercer, tot i que està a punt d’abançar a Neutrogena que busca una bona ràfega de vent.





comentari: jo crec que  porten molta velocitat  i no se qui podra anar primer



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              MARTI.PARDO